torsdag 17 januari 2008

The Forgotten


Såg The Forgotten (2004, regissör Joseph Ruben) på ett plan över Australien när den kom, men kom inte ihåg så där jättemycket av den. Tror att jag var så trött att jag somnade från och till. Eller blev störd av en matvagn eller nåt. Hur som helst gick den på TV ikväll, så vi passade på att se den igen.

Den handlar om Telly Paretta (Julianne Moore) som inte mår riktigt bra. Hon har förlorat sin son Sam (Christopher Kovalevski/Matthew Pleszewicz) och kämpar mot sorgen. Hon talar med en psykolog (Gary Sinise) som försöker få henne att må bättre samtidigt som hon mer och mer börjar tycka illa om sin man Jim (Anthony Edwards).

Men är det så att hon verkligen förlorat sin son? Har hon ens haft en?? Frågorna hopas och Telly börjar se ut som om hon är psykisk sjuk... Telly vet att hon vinkade av sin son vid flyget tillsammans med ett gäng andra barn och Telly vet att planet störtade och alla omkom. Eller?

Jag tycker att den här filmen är skönt spännande. Två hopp i soffan fick jag till. En med en bil och en med ett hus. Ni märker när. Hur som, kan absolut ses.

Kolla in lite på: hemsidan

Inga kommentarer: