fredag 12 maj 2017

Syskonen Baudelaires Olycksaliga Liv

På Netflix kan man just nu spana in en serie om syskonen Beaudelaire och deras olycksaliga liv. Jag har inte sett filmatiseringen av densamma med Jim Carey i huvudrollen, men jag hoppade direkt på den här serien.

Det handlar om de tre barnen Beaudelaire. Vi har storasyster Violet (Malina Weissman), mellanbror Klaus (Louis Hynes) och så lilla bebisen Sunny (Presley Smith) som en dag på stranden blir uppsökta utav den hostande bankmannen Mr Poe (K. Todd Freeman) som upplyser de om att deras hus brunnit ner och deras föräldrar omkommit. De ska genast placeras hos deras närmaste släkting och det blir hos Count Olaf (Neil Patrick Harris). Men är han deras närmaste släkting? Och vad vill han?
Till viss del får vi ta del av informationen av Lemony Snicket (Patrick Warburton), och han berättar väldigt ogärna om vad som händer, och rekommenderar oss varmt att hellre följa något annat.

Tycker det är väldigt välspelat. speciellt Weissman. Den är otroligt mörk och introsången sätter sig som en smäck på hjärnan. Men provkolla! Antingen fastnar du för den, som jag gjorde, eller så är det bara att släppa vidare.

// A //

Inga kommentarer: