söndag 2 december 2007

Harry Potter Och Fenixorden


Såg just Harry Potter Och Fenixordern (Harry Potter And The Order Of The Phoenix, 2007, regissör David Yates) för andra gången. Jag kommer inte ifrån det, Harry Potter (barnbok/film) eller ej, är otroligt underhållande och välgjort!

Blev inte besviken på den här filmen heller och ser fram emot nästa! Harry (Daniel Radcliffe) spelar en ung kille, men jisses vad han har växt sedan första filmen! :)
Det har i och för sig de andra också...

Den här filmen är mörk, mycket mörk. Vi möter Harry i en väldigt känslig ställning, där ingen tror på att Voldemort (Ralph Fiennes) är tillbaka och att allt bara var ljug om hur Cedric Diggory (Robert Pattinson) dog. Han känner sig ensam och väljer faktiskt på ett sätt att vara det... Men som tur är viker inte Hermione Granger (Emma Watson) och Ron Weasley (Rupert Grint) från hans sida.

Rons två bröder, Fred & George (James & Oliver Phelps) tar i alla fall rekord i att vara underhållande i den här filmen *hihi*

Mycket händer i denna film och har man sett de tidigare Potter-filmerna är denna ett måste. Har man inte sett de tidigare måste man se dem. Japp, det är ett krav! Läs böckerna först *ler*

Se mer: http://www.harrypotterorderofthephoenix.com/.

1 kommentar:

Mayumi sa...

Hm, måste verkligen ta mig mer tid för att se/läsa mer om Harry Potter!!! :) Me like!